Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almákat meghámozom.
A meghámozott almák húsát a csutkáról szabálytalan formájú darabokban levágom, és egy nagyobb keverőtálba teszem.
Hozzáadom az édesítőszert, a fahéjat és az olvasztott margarint, és egyenletesen összekeverem őket.
A fahéjas almát egy nagyobb tűzálló tálba öntöm, és előmelegített, forró sütőben 60 percig sütöm. Közben időnként megforgatom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki.Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.02.03 17:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almákat meghámozom, meghámozott almák, csutkáról szabálytalan, nagyobb keverőtálba, olvasztott margarint, fahéjas almát, nagyobb tűzálló, előmelegített, szabálytalan, édesítőszert, összekeverem, egyenletesen, Próbáljátok, keverőtálba, meghámozott, megforgatom, almacsemege, édesítőszer, meghámozom, olvasztott, darabokban, margarint, Hozzáadom, folyékony, csutkáról, evőkanál, kiskanál, margarin, időnként, kiskanál, nagyobb, tűzálló, fahéjat, alma, kiskanál őrölt fahéj, evőkanál Rama margarin,
|
|
|
|
|
Fasírt
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|