Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kockákra vágjuk,és egy liter sós vízben feltesszük főni.A savanyú ,káposztát sós vízben jól kimossuk,és annyi vízben amennyi ellepi,szintén megfőzzük.Amikor a hús majdnem puha,beleszórjuk a megmosott rizst,és addig hagyjuk a tűzön,ameddig megpuhul.Végül a káposztát a levesbe öntjük.A lisztből a zsíron rántást pirítunk a felaprított vöröshagymát megfuttatjuk rajta,és pirospaprikával megszórjuk.Egy kevés hideg vízzel felengedjük,majd a tejfölt is hozzáadjuk.A levesbe öntjük és felforraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A káposztalevest általában disznótorkor főzik,ezért egyszerre,a receptben felsoroltaknál jóval több hozzávalóból készülhet.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.15 06:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst kockákra, megmosott rizst, levesbe öntjük, zsíron rántást, felaprított vöröshagymát, kevés hideg, káposztalevest általában, receptben felsoroltaknál, savanyúkáposzta, pirospaprikával, felsoroltaknál, káposztalevest, káposztaleves, felforraljuk, pirospaprika, hozzávalóból, vöröshagymát, disznótorkor, megfuttatjuk, vöröshagyma, Disznótoros, felengedjük, felaprított, beleszórjuk, hozzáadjuk, megszórjuk, feltesszük, késhegynyi, káposztát, megmosott, sertéshús, receptben, egyszerre, készülhet, sertéshús, savanyúkáposzta, rizs, evőkanál zsír, evőkanál liszt, vöröshagyma, késhegynyi pirospaprika, tejföl,
|
|
|
|
|