Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és kis pihentetés után 2 lapot sütünk.
Krém:
1,5 kg almát /reszelt vagy szeletelt/megpárolunk 20dkg cukorral, és kiskanál fahéjjal.1 dl tejben elkeverünk 2 csomag vaníliáspudingot, és belefőzzük az almába.
Amikor kihűlt, az egyik lap tetejére rásimítjuk az almakrém felét, rárakunk egy sor babapiskótát, meglocsoljuk kevés rummal, majd rátesszük a maradék krémet, s befedjük a másik tésztalappal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tetejére szórhatunk porcukrot, vagy tehetünk csokimázat.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.09 08:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta hozzávalóit, almakrém felét, maradék krémet, másik tésztalappal, vaníliáspudingot, összedolgozzuk, vaniliáspuding, szódabikarbóna, babapiskótát, meglocsoljuk, tésztalappal, mokkáskanál, megpárolunk, megpárolunk, hozzávalóit, pihentetés, elkeverünk, belefőzzük, csokimázat, Hozzávalók, szórhatunk, rásimítjuk, rátesszük, porcukrot, szeletelt, szeletelt, kiskanál, cukorral, befedjük, tetejére, Hozzávalók, 25dkg liszt, 8dkg porcukor, 2evőkanál, tojás, mokkáskanál szódabikarbóna, 2evőkanál tejföl, Krém, 20dkg cukor, kiskanál fahéjjal, csomag vaniliáspuding,
|
|
|
|
|