Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
elkészítés
A burgonyát meghámozzuk, megfőzzük, krumplinyomóval áttörjük, és megvárjuk míg kihűl.
A vöröshagymát lereszeljük, 1 evőkanál olajon üvegesre dinszteljük.
A húst összegyúrjuk a krumplival, a hagymával, a nyers tojással, a sóval és a borssal.
10 db gombócot készítünk, majd baconszalonnába göngyöljük őket.
Egy tűzálló tálat kiolajozunk, belerakjuk a húsgombócokat.
220 fokra előmelegített sütőben 45-50 percig sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
költség: 950 Ft
költség egy főre: 238 Ft
elkészítettem: 12 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.10 19:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát meghámozzuk, vöröshagymát lereszeljük, húst összegyúrjuk, nyers tojással, tűzálló tálat, baconszalonnába, krumplinyomóval, Krumplipürével, húsgombócokat, elkészítettem, előmelegített, összegyúrjuk, vöröshagymát, kiolajozunk, lereszeljük, meghámozzuk, dinszteljük, vöröshagyma, elkészítés, göngyöljük, húspogácsa, belerakjuk, alkalommal, krumplival, burgonyát, hagymával, készítünk, megvárjuk, megfőzzük, sertéshús, tojással, darált sertéshús, főtt burgonya, közepes vöröshagyma, tojás, őrölt bors, szelet füstölt bacon, olaj,
|
|
|
|
|