Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit és a céklát megtisztítjuk, felvágjuk, és együtt, enyhén sós vízben megfőzzük.
Leöntjük levét és megtörjük.
Hozzáadjuk a tejszínt, tormakrémet, ízlés szerint még sót.
Alaposan összekeverjük, és tálalhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy szépen terített asztalon már majdnem dísz tud lenni ez a szokatlan, feltűnő, mégis gyönyörű színű krumplipüré.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
céklát megtisztítjuk, szépen terített, megtisztítjuk, összekeverjük, Krumplipüré, krumplipüré, tormakrémet, tálalhatjuk, Hozzáadjuk, felvágjuk, szokatlan, megfőzzük, megtörjük, tejszínes, terített, Alaposan, tejszínt, Leöntjük, asztalon, krumplit, gyönyörű, pinkben, krumpli, majdnem, feltűnő, tejszín, szerint, céklát, krumpli, friss cékla, tejszín, tejszínes torma,
|
|
|
|
|