Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A liszttel elmorzsoljuk a Ramát, hozzáadjuk a tojást, a tojássárgákat, cukrot, vaníliás cukrot, a darált diót és a reszelt citromhéjat. A tésztát összegyúrjuk, és 30 percre hideg helyre tesszük pihenni.
2.Ezután lisztezett deszkán kinyújtjuk, korongokat szaggatunk belőle, melyeket kifli alakban összetekerünk.
3.Megolajozott sütőlapra tesszük és előmelegített sütőben 10 percig sütjük 180 °C fokon. Még melegen kristálycukorba vagy porcukorba forgatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.21 10:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszttel elmorzsoljuk, darált diót, reszelt citromhéjat, tésztát összegyúrjuk, kristálycukorba, összetekerünk, előmelegített, tojássárgákat, elmorzsoljuk, összegyúrjuk, tojássárgája, Megolajozott, citromhéjat, korongokat, hozzáadjuk, porcukorba, szaggatunk, finomliszt, lisztezett, kinyújtjuk, szóráshoz, forgatjuk, sütőlapra, melyeket, porcukor, liszttel, vaníliás, porcukor, étvágyat, pihenni, finomliszt, porcukor, darált dió, tojás, tojássárgája, citrom reszelt héja, csomag vanília cukor, Rama, porcukor szóráshoz,
|
|
|
|
|