Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat a tojással kimixeljük, majd lassan hozzáadjuk a tejszint, a sót és a borsot ízlés szerint és legvégén a zsírt is hozzákeverjük. Ezt a pépet kizsírozott edénybe öntjük és előmelegített sütőben letakarva középlángon 40 percig sütjük. 40 perc után levesszük a fedőt és meg kb. 10 percig sütjuk. Tűpróbát végzünk, mint a piskótánál. Kiborítjuk a tálból és hagyjuk kihűlni
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
(szépen mutat és jól szeletelhető kuglófformában)
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
alex58
2012.03.07 09:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojással kimixeljük, borsot ízlés, pépet kizsírozott, kuglófformában, hozzákeverjük, előmelegített, szeletelhető, középlángon, kizsírozott, Kiborítjuk, kimixeljük, hozzáadjuk, piskótánál, letakarva, sertésmáj, levesszük, Tűpróbát, tejszint, tojással, legvégén, libamáj, sütőben, tejszín, szerint, végzünk, edénybe, hagyjuk, kihűlni, öntjük, sertésmáj, tejszín, zsír, bors,
|
|
|
|
|