Fogás: desszert, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásfehérjéket,a cukrot,ecetet egy fém tálba teszem.
Vizet forralok egy edényben és erre ráhelyezem a tálat, és gőz felett keményre verem a cukorral és az ecettel a habot. Ezután nyomózsákba teszem a kemény habot, sütőpapírral bélelt tepsibe köröket nyomok belőle. 60-70 C-on egy-két órán át szárítom a habcsókokat a sütőben.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Körök helyett lehet bármilyen formát szárítani.Lehet díszíteni durvára vágott pisztáciával,
színes cukorkával...
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szabonori
2014.04.13 18:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kemény habot, tojásfehérjéket, sütőpapírral, pisztáciával, tojásfehérje, habcsókokat, nyomózsákba, ráhelyezem, cukorkával, szárítani, bármilyen, díszíteni, porcukor, forralok, keményre, edényben, szárítom, cukorral, sütőben, ecettel, Habcsók, tepsibe, köröket, helyett, durvára, bélelt, ecetet, tojásfehérje, porcukor, ecet csepp,
|
|
|
|
|