Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zabot néhány órára 350 ml vízbe áztatjuk, majd ebben a vízben felforraljuk és kb. 45 percig kis lángon főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
Az almát, a narancsot vékony szeletekre vágjuk, a mandulát megpirítjuk, a sárgarépát durvára reszeljük, és szőlővel, citromlével és a tejföllel együtt az egészet a zabbal összekeverjük, és fűszerezzük.
Formába nyomkodjuk majd egy tányérra borítjuk majd szilva szeletekkel, mogyoró darabokkal és fahéjjal díszítjük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A zabkását nem édesítjük mert a gyümölcsök elég édesek. Aki akarja, mézet tehet bele.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cocco
2012.02.26 03:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zabot néhány, vízben felforraljuk, narancsot vékony, mandulát megpirítjuk, sárgarépát durvára, tejföllel együtt, zabbal összekeverjük, tányérra borítjuk, gyümölcsök elég, összekeverjük, felforraljuk, fűszerezzük, citromlével, szeletekkel, megpirítjuk, sárgarépát, gyümölcsök, darabokkal, nyomkodjuk, Gyümölcsös, szeletekre, narancsot, díszítjük, tejföllel, édesítjük, reszeljük, sárgarépa, aprított, fahéjjal, áztatjuk, tányérra, mandulát, borítjuk, szőlővel, zabkását, kopasz, alma, narancs, szőlő, sárgarépa, citrom leve, tejföl, szilva,
|
|
|
|
|