Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágom, a májat csíkokra.
A hagymát olajon megpirítom, majd ráteszem a májat. Összeforgatom a hagymával , majd vizet öntök rá. Majd megborsozom. Ha elfőne a leve akkor pótolom.
Mielőtt majdnem megfőne teljesen a máj akkor teszem bele a sót, paprikát és a delikátot.Majd készre főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt krumplival tálalom!
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.09.11 15:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
ivanka7 |
2014.09.30. 09:34 (#1) |
|
|
Sokkal jobb a resztelt máj, ha a rózsaszínre pirított hagymára a vékony lapkára felaprított májat rászóróm, megforgatom, hogy kifehéredjen, borsozom, paprikázom majoranát szórok rá, szükség esetén további 1-2 evőkanál olajat öntök alá, max 2 perc és kész !!!! Ha a resztelt májat vízben főzöm, az már nem resztelt máj!!! Ikrás lesz a máj a víztől !!!!! |
| |
|
|
|
hagymát apróra, májat csíkokra, hagymát olajon, leve akkor, Összeforgatom, pirospaprika, ételízesítő, vöröshagyma, megborsozom, megpirítom, krumplival, delikátot, hagymával, kiskanál, Resztelt, paprikát, teljesen, kiskanál, csíkokra, ráteszem, kiskanál, kiskanál, hagymát, Mielőtt, pótolom, megfőne, majdnem, hagymát, tálalom, készre, sertés vagy marha, vöröshagyma, kiskanál ételízesítő, kiskanál őrölt bors, kiskanál, kiskanál pirospaprika,
|
|
|
|
|