Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kelkáposztát csíkokra vágjuk, majd annyi vízben feltesszük főni amennyi majdnem ellepi. Amikor már rottyant egyet, akkor beletesszük a fűszereket. Szintén beletesszük a kockára vágott burgonyát. Ha a káposzta megfőtt, az apró kockára vágott hagymát zsíron sárgára pirítjuk, rászórunk két evőkanál lisztet és simára keverjük. Ezután beleteszünk egy kanálka pirospaprikát, majd ezt a rántást keverjük bele a forrásban lévő levesbe. Majd a tejfölt is belekeverjük, ha szükséges még ízesítjük. Beletesszük a karikára vágott virslit, még egyszer megvárjuk hogy felrottyanjon és kész is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Laktató leves.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.11.25 07:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kelkáposztát csíkokra, kockára vágott, káposzta megfőtt, apró kockára, kanálka pirospaprikát, rántást keverjük, forrásban lévő, karikára vágott, felrottyanjon, pirospaprikát, belekeverjük, kelkáposztát, vöröshagyma, beletesszük, beletesszük, beleteszünk, kelkáposzta, Beletesszük, Frankfurti, feltesszük, krumplival, fűszereket, burgonyát, megvárjuk, rászórunk, szükséges, ízesítjük, forrásban, majoranna, keverjük, evőkanál, káposzta, pirítjuk, rottyant, vöröshagyma, zsír, burgonya, tejföl, virsli, kelkáposzta, csipet majoranna, csipet kömény,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|