Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajhoz hozzákeverjük a cukrot, vaníliás cukrot, sót, valamint a tojásokat, és habverővel homogén masszává verjük. Hozzáadjuk ekkor a fahéjat, a citrom levét, a sütőporral összekevert lisztet, végül a tejet is. Eztán annyi ásványvizet adunk hozzá, hogy állagra megfelelő tésztát kapjunk (kicsit sűrűbb, mint a palacsinta tészta).
Kisütjük gofrisütő segítségével. Sütés után a teljes kihűlésig külön tányéron célszerű tárolni, ha ropogós eredményt szeretnénk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsuzska60
2015.04.16 15:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vajhoz hozzákeverjük, citrom levét, sütőporral összekevert, palacsinta tészta, teljes kihűlésig, hozzákeverjük, segítségével, összekevert, ásványvizet, habverővel, szeretnénk, palacsinta, sütőporral, Hozzáadjuk, teáskanál, gofrisütő, tojásokat, kihűlésig, eredményt, megfelelő, szénsavas, ásványvíz, vaníliás, Kisütjük, valamint, margarin, célszerű, tányéron, vaníliás, masszává, lisztet, cukor, csomag vaníliás cukor, tojás, Csipet, citrom leve, liszt, csomag sütőpor, tej, szénsavas ásványvíz,
|
|
|
|
|