Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőtököt lereszeljük és összekeverjük a hozzávalókat. Hasonlóan járunk el, mint a mezei galuska, vagy sztrapacska készítésekor
A kész tésztát kicsit állni hagyjuk, majd forró vízbe kis adagokban beleszaggatva megfőzzük. A kész galuskát olajra szedjük ki.
Tejföllel és reszelt sajttal fogyasztható, de felhasználható fehérszínű mártások (pl. gombás hús) köreteként is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyönyörű aranysárga színe van!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.10.28 00:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőtököt lereszeljük, mezei galuska, kész tésztát, kész galuskát, felhasználható, összekeverjük, beleszaggatva, fogyasztható, hozzávalókat, készítésekor, lereszeljük, sztrapacska, fehérszínű, aranysárga, köreteként, Hasonlóan, sütőtököt, adagokban, megfőzzük, Sütőtökös, Tejföllel, Gyönyörű, mártások, galuskát, galuska, hagyjuk, reszelt, sütőtök, galuska, szerint, sütőtök, pohár liszt, kevés tejföl, tojás, ízlés szerint, olaj,
|
|
|
|
|
Linzer
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
GOFRI
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
|
|
|
|
|