Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Darált dióba forgatott libamáj pirított petrezselyemmel recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 60 dkg libamáj
» csipetnyi
» A panírhoz:
» liszt, tojás,darált dió
» a sütéshez:
» olaj
» 1 csokor petrezselyem
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Első lépésként a libamájat közepes vastagságúra felszeleteljük.A szeleteket megsózzuk,majd a szokásos módon lisztbe,tojásba forgatjuk,végső lépésként azonban zsemlemorzsa helyett,durvábbra darált dióba forgatjuk.Közben egy serpenyőben olajat hevítünk kb 150-180 fokra és megsütjük benne az előkészített szeleteket..A petrezselyemszálakat rövid időre a forró olajba tesszük,majd itatóspapírra helyezzük.
A májat vajas burgonyapürével és a sült petrezselyemmel kínáljuk.Jól illik a májhoz a roston megsütött gyümölcs is.
Megjegyzés / tipp:

Én a májat csak egész gyengén sózom meg,s ha szükséges a végén utánasózom
0 komment 3 ember kedveli erzsikepuskas
2014.01.29 09:40
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
libamájat közepes, szeleteket megsózzuk, szokásos módon, serpenyőben olajat, előkészített szeleteket, forró olajba, sült petrezselyemmel, roston megsütött, májat csak, végén utánasózom, burgonyapürével, petrezselyemmel, petrezselyemmel, felszeleteljük, itatóspapírra, vastagságúra, előkészített, petrezselyem, zsemlemorzsa, serpenyőben, szeleteket, szeleteket, utánasózom, libamájat, lépésként, lépésként, forgatjuk, forgatott, szükséges, helyezzük, megsütött, csipetnyi, megsózzuk, megsütjük, forgatjuk, durvábbra, libamáj, csipetnyi, panírhoz, liszt tojásdarált, sütéshez, olaj, csokor petrezselyem,
Spárgás lasagne...
0 komment 2 ember kedveli
Lencsefőzelék
0 komment 1 ember kedveli
Bolognai metélt !
0 komment 5 ember kedveli
Sonkás tojáslepény!
0 komment 12 ember kedveli
Töltött kacsanyak...
0 komment 6 ember kedveli
Töltött alma !
0 komment 6 ember kedveli
Mozzarella saláta
0 komment 1 ember kedveli
Brassói tepsiben
0 komment 6 ember kedveli
Habos almás - nagyon finom
1 komment 88 ember kedveli
Csokoládé torta
0 komment 1 ember kedveli
Diós és mákos beigli!
1 komment 12 ember kedveli
Tangó szelet
2 komment 32 ember kedveli
Édes-savanyú sertásragu
0 komment 4 ember kedveli
Csirkeleves másképpen !
0 komment 5 ember kedveli
Korhelyleves
0 komment 8 ember kedveli
Bodzaital
0 komment 3 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.