Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Darált dióba forgatott libamáj pirított petrezselyemmel recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 60 dkg libamáj
» csipetnyi
» A panírhoz:
» liszt, tojás,darált dió
» a sütéshez:
» olaj
» 1 csokor petrezselyem
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Első lépésként a libamájat közepes vastagságúra felszeleteljük.A szeleteket megsózzuk,majd a szokásos módon lisztbe,tojásba forgatjuk,végső lépésként azonban zsemlemorzsa helyett,durvábbra darált dióba forgatjuk.Közben egy serpenyőben olajat hevítünk kb 150-180 fokra és megsütjük benne az előkészített szeleteket..A petrezselyemszálakat rövid időre a forró olajba tesszük,majd itatóspapírra helyezzük.
A májat vajas burgonyapürével és a sült petrezselyemmel kínáljuk.Jól illik a májhoz a roston megsütött gyümölcs is.
Megjegyzés / tipp:

Én a májat csak egész gyengén sózom meg,s ha szükséges a végén utánasózom
0 komment 3 ember kedveli erzsikepuskas
2014.01.29 09:40
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
libamájat közepes, szeleteket megsózzuk, szokásos módon, serpenyőben olajat, előkészített szeleteket, forró olajba, sült petrezselyemmel, roston megsütött, májat csak, végén utánasózom, burgonyapürével, petrezselyemmel, petrezselyemmel, felszeleteljük, itatóspapírra, vastagságúra, előkészített, petrezselyem, zsemlemorzsa, serpenyőben, szeleteket, szeleteket, utánasózom, libamájat, lépésként, lépésként, forgatjuk, forgatott, szükséges, helyezzük, megsütött, csipetnyi, megsózzuk, megsütjük, forgatjuk, durvábbra, libamáj, csipetnyi, panírhoz, liszt tojásdarált, sütéshez, olaj, csokor petrezselyem,
Mályvacukor
0 komment 5 ember kedveli
Fejessaláta paradicsomszeletekkel
0 komment 2 ember kedveli
Almás pite zöld habbal
0 komment 1 ember kedveli
Meggyes-pudingos kocka
0 komment 3 ember kedveli
Savanyú káposztaleves galuskával
0 komment 2 ember kedveli
Csirkemáj puliszkával
0 komment 4 ember kedveli
Brassói tepsiben
0 komment 6 ember kedveli
Eperlekvár cukor nélkül
0 komment 6 ember kedveli
Olaszos bableves!
0 komment 7 ember kedveli
Lecsós rizs
0 komment 2 ember kedveli
Csirkemell brassói
1 komment 12 ember kedveli
Paradicsomos csirkeragu
0 komment 1 ember kedveli
Bálint napi süti (sütés nélkül)
0 komment 7 ember kedveli
Mézes-narancsos csirke
0 komment 4 ember kedveli
Linzer
0 komment 5 ember kedveli
Köménymagos rudacskák
0 komment 4 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2023 TVN.HU Kft.