Fogás: főétel, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarjákat besózom,borsozom,és mustárral bekenem mindkét oldalán. A tepsit kikenem a zsírral,majd beleteszem a húsokat sorban. A tetejére ráteszem a zöldséget,és rászelem a vöröshagymát, majd alufóliával letakarom és puhára sütöm a húst.Ha majdnem kész leveszem a fóliát és meglocsolom a levével,és készre sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A zsírhoz nem kell semmit önteni,mert a zöldség mikor kienged sütés közben vizet ereszt. Köretnek: margarinnak kikavart habos burgonyát adok, és cékla salátát.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.30 19:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tarjákat besózom, húsokat sorban, tetejére ráteszem, zöldség mikor, vöröshagymát, alufóliával, meglocsolom, vöröshagyma, margarinnak, beleteszem, mustárral, letakarom, zöldséget, Zöldséges, burgonyát, ráteszem, tarjákat, rászelem, Köretnek, tetejére, borsozom, kikavart, leveszem, zsírral, majdnem, salátát, húsokat, zöldség, levével, kienged, szelet tarja, só-bors, mustár, vegyes zöldség keverék, vöröshagyma, zsír,
|
|
|
|
|