Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zselatinos réteghez a folpackkal kibélelünk egy tepsit. A meggyet elterítjük a tepsiben.
A meggylevet vízzel 5 dl-re kiegészítjük, meglangyosítjuk, és beletesszük a zselatint. Folyamatosan kevergetve felforraljuk, majd ráöntjük a meggyre, és hagyjuk, hogy megdermedjen.
A tészta hozzávalóiból 2*4 tojásból, 2*4 kanál cukorból, 2*3 kanál lisztből és a 2*1 kanál kakaóporból piskótát készítünk.
A pudingport kikeverjük a porcukorral, majd a tejjel és felfőzzük.
Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint. Az első lap tésztát megkenjük a krém harmadával, erre jön a meggyes réteg. Aztán megint krém és a második lap, amit szintén megkenünk krémmel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tetejére:
csokis tortadara
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zselatinos réteghez, folpackkal kibélelünk, meggyet elterítjük, meggylevet vízzel, tészta hozzávalóiból, pudingport kikeverjük, krém harmadával, meggyes réteg, meglangyosítjuk, hozzávalóiból, Folyamatosan, megdermedjen, kiegészítjük, felforraljuk, kakaóporból, porcukorral, beletesszük, pudingport, kikeverjük, hozzáadjuk, zselatinos, folpackkal, kevergetve, meggylevet, harmadával, elterítjük, kibélelünk, zselatint, készítünk, pudingpor, tortadara, megkenünk, Tésztához, megkenjük, zselatin, Tésztához tojás, cukor, liszt, kakaó, Krémhez vaníliás pudingpor, Rama, porcukor,
|
|
|
|
|