Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás végeit, majd vágjuk kb. 4 cm hosszú darabokra.
Enyhén sós vízben pároljuk puhára (kb. 10 perc).
A rizstésztát forrázzuk le 1 liter vízzel, és hagyjuk hogy 10-15 perc alatt megpuhuljon.
A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, és egy ek olíva olajon kicsi sóval, borssal pároljuk meg.
Majd öntsük fel az alaplével, és a borral.
A spárgát, és a tésztát tegyük a levesbe.
Adjuk hozzá az aprított fűszereket, és a reszelt fokhagymát.
Forraljuk fel, ízesítsük kurkumával, cayenne borssal.
Tálaláskor vékony csíkokra vágott póréhagymával díszítsük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az üvegtészta rizsből vagy mangóbab lisztből készül tojás hozzáadása nélkül. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Diétázóknak és cukorbetegeknek is ajánlott alacsony kalória és szénhidráttartalma miatt.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.03 06:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
spárgát mossuk, rizstésztát forrázzuk, csirkemellet vágjuk, tésztát tegyük, aprított fűszereket, reszelt fokhagymát, üvegtészta rizsből, Gluténérzékenyek, cukorbetegeknek, fogyaszthatják, póréhagymával, metélőhagyma, petrezselyem, csirkemellet, rizstésztát, cérnametélt, Diétázóknak, megpuhuljon, vastagságú, üvegtészta, póréhagyma, kurkumával, fűszereket, fokhagymát, Tálaláskor, hozzáadása, üvegtészta, csirkemell, ízesítsük, díszítsük, alaplével, fokhagyma, forrázzuk, vékony szálú zöld spárga, zöldség vagy húsleves alaplé, száraz fehérbor, csirkemell filé, olíva olaj, gerezd fokhagyma, csokor friss petrezselyem, tárkony, metélőhagyma, őrölt kurkuma, csipet cayenne bors, póréhagyma,
|
|
|
|
|