Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst alaposan megmossuk, majd felcsíkozzuk.
A kétféle hagymát apróra reszeljük és hozzáadjuk a mézet, a mustárt, a taco szószt, 2 evőkanál olajat, valamint a fűszereket. A húscsíkokat beleforgatjuk a pikáns pácba és 2 órán keresztül hideg helyen érleljük.
Egy teflon serpenyőben kevés olajat hevítünk és szaftosan puhára sütjük rajta a csirkét.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizibizivel vagy sült burgonyával tálaljuk.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.20 19:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
zsokazsoka |
2015.06.12. 11:09 (#1) |
|
 |
Arra nem is gondolsz hogy a sok szósszal mérgezed a családod amibe ételízesítő van mint a knor pl tartósító nélkül hogy áll el a szósz.?nem egészséges, ,de csak egyétek elkwll adni a gyógyszert is,,,,,,,,,,,, |
| |
|
|
|
húst alaposan, kétféle hagymát, taco szószt, húscsíkokat beleforgatjuk, pikáns pácba, teflon serpenyőben, fokhagymagerezd, beleforgatjuk, felcsíkozzuk, Füszervarázs, petrezselyem, vöröshagyma, burgonyával, serpenyőben, Rizibizivel, húscsíkokat, csirkeragu, hozzáadjuk, fűszereket, csirkemell, reszeljük, keresztül, megmossuk, szaftosan, alaposan, evőkanál, hevítünk, evőkanál, kiskanál, tálaljuk, evőkanál, érleljük, csirkemell, fokhagymagerezd, kiskanál taco szósz, vöröshagyma, evőkanál, evőkanál petrezselyem zöld, evőkanál Globus Mustár, olaj,
|
|
|
|
|