Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy lábosba öntök egy pici étolajat, majd a fokhagymát és az előzetesen megpucolt, megmosott, kockára összevágott karalábét beleteszem. Átfuttatom az olajon, majd felöntöm vízzel. Belerakom a leveskockát, ízlés szerint sózom, majd főzöm 20-25 percig. Ha már majdnem kész, behabarom. Tejszínnel dúsítom és leturmixolom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Levesgyönggyel megszórva tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nokedlee
2014.03.19 18:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lábosba öntök, pici étolajat, előzetesen megpucolt, Levesgyönggyel, húsleveskocka, leturmixolom, összevágott, leveskockát, beleteszem, fokhagymát, Átfuttatom, előzetesen, Tejszínnel, Belerakom, megmosott, karalábét, átszitált, behabarom, fokhagyma, krémleves, megpucolt, megszórva, Karalábé, karalábé, étolajat, felöntöm, majdnem, tálalom, szerint, húsleveskocka, gerezd fokhagyma, karalábé, tejszín, átszitált liszt,
|
|
|
|
|