Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymát és a tarhonyát. A tűzről levéve megszórjuk a pirospaprikával, ráöntjük a vizet, majd fedő alatt készre pároljuk
A májhoz a vöröshagymát kockákra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra. A paradicsomot is felkockázzuk. Ebből készítünk egy lecsós alapot. Majd ha ez megvan, fűszerezzük, és hozzáadjuk a májat. Készre pároljuk. A tarhonyával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű,gyorsan elkészíthető ,finom és laktató....
|
|
|
|
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vizet felforraljuk, hagymát nagyon, olajon megfuttatjuk, tűzről levéve, vöröshagymát kockákra, paprikát vékony, lecsós alapot, tarhonyával tálaljuk, pirospaprikával, pirospaparika, felforraljuk, paradicsomot, megfuttatjuk, vöröshagymát, elkészíthető, felkockázzuk, tarhonyával, tarhonyával, tarhonyához, vöröshagyma, összevágjuk, zöldpaprika, serpenyőben, fűszerezzük, megszórjuk, paradicsom, hozzáadjuk, csirkemáj, készítünk, majoranna, csirkemáj, tarhonyát, pirított, tálaljuk, csirkemáj, vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom, őrölt pirospaparika, majoranna, tarhonya, olaj,
|
|
|
|
|