Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mazsolát beáztatom a rumos vízbe.
A csirkemelleket megtisztítom, majd úgy szeletelem fel, hogy a 2 db mellből 4 db nagy szelet húst kapjak. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom, és magas hőfokon hirtelen átsütöm, majd egy tepsibe helyezem. Minden szeletre teszek 2 db ananász karikát, a tetejét megszórom sajttal és 15-20 perc alatt készre sütöm.
A rizst kevés olajon átforrósítom, majd kétszeres mennyiségű vízzel felöntöm, sózom és addig főzöm amíg minden víz elpárolog.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A mazsolát bele is lehet főzni a rizsbe, de lehet a tálalásnál külön edénykében az asztalra tenni.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ketiksz
2012.10.14 14:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mazsolát beáztatom, rumos vízbe, csirkemelleket megtisztítom, tepsibe helyezem, tetejét megszórom, rizst kevés, mazsolát bele, tálalásnál külön, asztalra tenni, csirkemelleket, megtisztítom, átforrósítom, edénykében, szeletelem, csirkemell, tálalásnál, mennyiségű, csirkemell, beáztatom, Ananászos, megszórom, elpárolog, kétszeres, helyezem, szeletre, hirtelen, felöntöm, asztalra, mazsolát, mazsolát, borsozom, mazsolás, rumaroma, forgatom, átsütöm, csirkemell, ananász karika, rizs, mazsola, csepp rumaroma, bors, liszt,
|
|
|
|
|