Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az avokádók húsát kevés sóval és borssal, tejföllel (kókusztjeföl vagy kesutejföl, estleg totukrém, ha van) turmixold le, botmixer nagyon jó hozzá.
A húslevest forrald fel, öntsd az avokádópüréhez, keverd simára, add hozzá a lime levet, kóstold meg, még ízlés szerint adhatsz hozzá több lime levet, sót, borsot. A maradék főtt csirkehúst vágd apróra, ízlés szerint fűszerezd és pirítsd meg. Tálald a levest a pirított csirkével, aprított korianderrel
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha szereted kevés chilit is szórhatsz rá. Így alakul át a vasárnapi húsleves, rá sem lehet ismerni, de érdemes kirpóbálni.
|
|
|
|
1 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2015.10.03 07:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
misike65 |
2015.10.10. 19:14 (#1) |
|
 |
Guszta biztos fincsi lehet!! |
| |
|
|
|
avokádók húsát, húslevest forrald, lime levet, maradék főtt, pirított csirkével, vasárnapi húsleves, avokádópüréhez, petrezselyem, korianderrel, kókusztjeföl, kókusztejföl, csirkeleves, csirkehúst, kirpóbálni, kesutejföl, kesutejföl, koriander, húslevest, fűszerezd, csirkével, szórhatsz, tejföllel, turmixold, vasárnapi, csirkehús, totukrém, avokádók, botmixer, aprított, pirított, szereted, húsleves, csirkeleves, nagyobb érett avokádó, bors, kókusztejföl kesutejföl, lime leve ízlés szerint,
|
|
|
|
|