Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A harcsát megmossuk, lecsöpögtetjük.
A krumplit feltesszük főni, de vigyázzunk, ne főzzük szét.
Az alufóliát három rétegben a vágódeszkára helyezzük.
A megfőtt krumplit hámozás nélkül négy vastag karikára vágjuk, erre ráhelyezzük a harcsafilét, a karikára vágott póréhagymát, és a vöröshagymát, majd az olíva bogyókat.
A vajat felmelegítjük, összekeverjük sóval és az apróra vágott kaporral, és a halakra öntjük.
A fóliákat összecsomagoljuk majd forró sütőben 40 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ludmilla50
2013.06.13 13:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
harcsát megmossuk, krumplit feltesszük, alufóliát három, vágódeszkára helyezzük, megfőtt krumplit, karikára vágott, olíva bogyókat, vajat felmelegítjük, apróra vágott, halakra öntjük, fóliákat összecsomagoljuk, összecsomagoljuk, lecsöpögtetjük, összekeverjük, felmelegítjük, vöröshagymát, vágódeszkára, póréhagymát, vöröshagyma, ráhelyezzük, harcsafilét, feltesszük, vigyázzunk, kihagyható, harcsafilé, póréhagyma, Alufóliás, megmossuk, helyezzük, alufóliát, rétegben, fóliákat, krumplit, krumplit, karikára, evőkanál, evőkanál, harcsafilé, Oliva bogyó, kisebb póréhagyma, vöröshagyma, evőkanál, közepes héjában főtt krumpli,
|
|
|
|
|