Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
6 tojás sárgáját, 2 van.cukrot, 1/2 cs van.pudingport simára keverem, egy-két kanál tejet merek hozzá, azzal is kikeverem, a tejet megmelegítem a mikróban, / forró nem lehet ezt gondolom tudjátok / hozzáöntöm a tojássárgás keveréket és vissza a mikróba. 2 percenként kavarni kell.
Ezt addig ismétlem, míg a kellő sűrűséget el nem éri.
Mi sűrűbben szeretjük a sodó részét, így ez alapján krémes állaga lesz.
Aki hígan szereti, kevesebb pudingport tegyen bele.
A habot felverem egy mikrózható tálban, a végén 1 vaníliás cukrot is teszek bele, és egy kicsi cukrot is.
Be a mikróba.
Teljes teljesítményen 1/2-1 percre. A saját gőzében szépen megfő.
Kanállal beleszaggatom a sodóba.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon gyorsan készen van, és isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
21 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.20 08:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejet megmelegítem, tojássárgás keveréket, kellő sűrűséget, sodó részét, habot felverem, mikrózható tálban, kicsi cukrot, saját gőzében, teljesítményen, beleszaggatom, megmelegítem, tojássárgás, hozzáöntöm, pudingport, percenként, pudingport, mikrózható, kikeverem, szeretjük, pudingpor, keveréket, sűrűséget, vaníliás, madártej, vaníliás, mikróban, ismétlem, felverem, tudjátok, gondolom, vaníliás, sűrűbben, sárgáját, Kanállal, liter, tojás sárgája, csomag vaníliás cukor, vaníliás pudingpor,
|
|
|
|
|