Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymákat megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Egy nagyobb tálban összekeverjük a húsokat a rizzsel, a darabolt hagymákkal, a fűszerekkel, és a tojásokkal. A káposztaleveleket félbe vágjuk, és mindegyikbe gombócnyi tölteléket teszünk. Szorosan feltekerjük, két végét gondosan benyomjuk, nehogy kifolyjon a tartalma. Felforralt csontlében 35-40 perc alatt puhára főzzük. Ezután kiszedjük, és lecsurgatjuk.
A tojásokat kevés sóval felverjük. A töltött káposztákat lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban pirosra sütjük. Tejfölben elkevert kaporral meglocsoljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A csontlét helyettesíthetjük vízzel, amibe ételízesítőt teszünk.
|
|
|
|
1 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.24 07:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
klerierzsi |
2012.01.25. 21:41 (#1) |
|
|
Érdekes !!!! Én is kipróbálom . |
| |
|
|
|
hagymákat megtisztítjuk, nagyobb tálban, darabolt hagymákkal, káposztaleveleket félbe, tojásokat kevés, töltött káposztákat, csontlét helyettesíthetjük, zsemlemorzsába, megtisztítjuk, összekeverjük, Tápióbicskei, zsemlemorzsa, panírozáshoz, ételízesítőt, meglocsoljuk, lecsurgatjuk, feltekerjük, káposztákat, vöröshagyma, mindegyikbe, fűszerekkel, tölteléket, tojásokkal, Felforralt, csontlében, sertéscomb, feketebors, hagymákkal, fokhagyma, gombócnyi, hagymákat, kifolyjon, benyomjuk, darált sertéscomb, darált füstölt sonka, rizs, savanyú káposzta levél, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, tojás, őrölt feketebors, őrölt kömény, őrölt paprika, liter csontlé, panírozáshoz, tojás, liszt, zsemlemorzsa, sütéshez étolaj, öntethez, tejföl, csokor kapor,
|
|
|
|
|