Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paprikákat forró parázs felett süssük meg, majd egyből tegyünk nejlonzacskóba, és 5 percig pihentessük. Ezután a héját húzzuk le, és magozzuk ki a paprikákat. Az olaj felét keverjük össze a borecettel és öntsük a paprikákra. Letakarva tegyük félre.
A csirkemájakat tisztítsuk meg, és forró lobogó vízben 2 percig főzzük. Szűrjük le. A hagymákat hámozzuk meg és vágjuk vastagabb cikkekre, a szalonnát vastagabb szeletekre. A májat , a hagymát és a szalonnát váltogatva húzzuk a nyársra, sózzuk, borsozzuk. A nyársakat fektessük alutálcára, és a faszén fölött többször megforgatva süssük meg.
Szedjük leveleire 1 kis fej salátát, öblítsük le és rakjuk tányérra. A málnát válogassuk ki, locsoljuk meg balzsamecettel. Szórjuk a salátára, helyezzük rá a nyársakat, majd tegyük mellé a paprikákat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha szeretjük a zöldséget, több grill zöldséget is feltálalhatunk.
Ha nincs alumínium grilltálcánk, hajtogassunk több réteg alufóliából, és kis széleket is formázzunk rá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cocco
2012.06.12 15:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paprikákat forró, héját húzzuk, olaj felét, csirkemájakat tisztítsuk, hagymákat hámozzuk, szalonnát vastagabb, szalonnát váltogatva, nyársakat fektessük, faszén fölött, málnát válogassuk, nejlonzacskóba, feltálalhatunk, balzsamecettel, balzsamecetes, csirkemájakat, grilltálcánk, hajtogassunk, kápiapaprika, pihentessük, balzsamecet, megforgatva, tetszőleges, alufóliából, borecettel, váltogatva, paprikákat, paprikákat, paprikákat, alutálcára, tisztítsuk, paprikával, szeletekre, válogassuk, paprikákra, formázzunk, nyársakat, piros kápiapaprika, olívaolaj, borsecet, csirkemáj, lila hagyma, húsos szalonna, tetszőleges saláta, málna, balzsamecet, bors,
|
|
|
|
|
Sünik
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|