Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztához az olvasztott margarint, a cukrot és a lisztet összekeverjük. A liszt mennyisége annyi, hogy a tészta állaga jól gyúrható legyen (de én morzsalékosra hagytam).
A tésztát egy forma aljába szórjuk, majd epret sorakoztatunk rá ( a fagyasztóból elővett eper is jó, de akinek nincs otthon, az tehet bele meggyet vagy akár citrusféléket is).
A töltelék hozzávalóit egyszerűen csak összekeverjük, majd ezzel öntjük le az epres tésztát.
Előmelegített sütőben sütjük közepes hőfokon (hiszen hagyni kell időt a tésztának is), amíg a joghurtos keverék be nem sűrűsödik a tetején!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sütési hőfok: 180°C
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 11:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta felvesz, olvasztott margarint, lisztet összekeverjük, liszt mennyisége, tészta állaga, forma aljába, fagyasztóból elővett, tehet bele, töltelék hozzávalóit, epres tésztát, joghurtos keverék, sorakoztatunk, Előmelegített, összekeverjük, összekeverjük, morzsalékosra, citrusféléket, fagyasztóból, hozzávalóit, mennyisége, egyszerűen, finomliszt, olvasztott, olvasztott, finomliszt, tésztának, tésztához, margarint, Joghurtos, sűrűsödik, joghurtos, gyúrható, töltelék, margarin, amennyit, Töltelék, evőkanál, Tészta, olvasztott margarin, cukor, Töltelék, eper, tojás, joghurt, evőkanál finomliszt, cukor,
|
|
|
|
|