Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojások sárgáját, tejet, cukrot, narancslevet, pici sót és a lisztet összekeverjük. Mixerrel jól kidolgozzuk, közben a felolvasztott vajat belecsurgatjuk. A tojásfehérjét keményre felverjük és a tésztához adjuk. Fél órát állni hagyjuk és ugyanúgy kisütjük, mint a hagyományos palacsintát. A mascarponét a cukorral, narancs és citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és vaníliával jól kikeverjük. Végül óvatosan hozzáadjuk a felvert tejszínt. Ezzel a krémmel, egyesével megkenjük a palacsintákat. A végüket visszahajtva feltekerjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
zsuzsika022
2013.12.13 20:19
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojások sárgáját, lisztet összekeverjük, felolvasztott vajat, tojásfehérjét keményre, tésztához adjuk, hagyományos palacsintát, lereszelt citromhéjjal, felvert tejszínt, végüket visszahajtva, belecsurgatjuk, palacsintákat, tojásfehérjét, felolvasztott, összekeverjük, narancslevet, visszahajtva, citromhéjjal, kidolgozzuk, mascarponét, Próbáljátok, feltekerjük, palacsintát, hagyományos, Mascarponés, vaníliával, palacsinta, kikeverjük, mascarpone, hozzáadjuk, felverjük, megkenjük, narancslé, lereszelt, átszitált, egyesével, csipet, tojás, narancslé, cukor, átszitált liszt, étolaj, mascarpone, cukor, narancs leve, citrom leve, vanília, növényi tejszín,
|
|
|
|
|