Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Megtisztítjuk a répát és a zöldséget. A répát karikára, a zöldséget nagyobb darabokra szeleteljük.
Az olajat picit felhevítjük, rárakjuk a répát és a zöldséget, picit sózzuk. Közepes lángon néha megkeverve pároljuk egy keveset. Majd hozzárakjuk a borsót (lehet friss és fagyasztott is). Hagyjuk együtt párolódni.
Ha megpuhultak, ráhintjük a lisztet, elkeverjük, majd hozzáadunk egy kevés pirospaprikát. Felengedjük vízzel.
Fűszerezzük borssal, leveskockával, esetleg friss paprikával, paradicsommal.
Szépen lassan forraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A legeslegfinomabb nyáron friss zöldségekből, de mindig jól tud esni. Tálalhatjuk vajgaluskával vagy ízlés szerinti tésztákkal.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.21 15:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
répát karikára, zöldséget nagyobb, olajat picit, kevés pirospaprikát, legeslegfinomabb nyáron, petrezselyemzöld, legeslegfinomabb, pirospaprikát, leveskockával, paradicsommal, Megtisztítjuk, vajgaluskával, zöldségekből, pirospaprika, megpuhultak, Felengedjük, szeleteljük, Fűszerezzük, fagyasztott, hozzárakjuk, felhevítjük, Tálalhatjuk, hozzáadunk, leveskocka, paprikával, Borsóleves, megkeverve, tésztákkal, elkeverjük, párolódni, forraljuk, zöldborsó, nagyobb répa, petrezselyemgyökér, olaj, liszt, bors, pirospaprika, petrezselyemzöld, leveskocka,
|
|
|
|
|