Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megpucolom ,darabolom,kockázom ,a paradicsom és zöldpaprika kivételével.
A tojásból pici sóból és a grízből nokedli sűrűségű tésztát keverek,félrerakom.A zsíron a vöröshagymát megdinsztelem amikor félig megvan,a többi darabolt zöldséget is hozzáadom,és tovább dinsztelem.Majd hozzákeverem a pirospaprikát és felengedem a szükséges mennyiségű vízzel.Belerakom a paradicsomot és a paprikát.
Amikor puhák a zöldségek a grízgaluskának valót beleszaggatom kiskanállal a levesbe.Amikor a grízgaluska megfőtt megszórom petrezselyem zölddel és tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Víz helyett használható a vasárnapról megmaradt húsleves.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.20 21:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megpucolom, tojásból pici, grízből nokedli, vöröshagymát megdinsztelem, többi darabolt, szükséges mennyiségű, grízgaluskának valót, grízgaluska megfőtt, vasárnapról megmaradt, grízgaluskával, grízgaluskának, beleszaggatom, megdinsztelem, pirospaprikát, petrezselyem, paradicsomot, hozzákeverem, pirospaprika, vöröshagymát, petrezselyem, zöldpaprika, vöröshagyma, grízgaluska, használható, mokkáskanál, vasárnapról, kivételével, zöldségeket, zöldpaprika, kiskanállal, dinsztelem, megpucolom, paradicsom, félrerakom, felengedem, közepes sárgarépa, közepes fehérrépa, közepes karalábé, karfiol, evőkanál zöldborsó, evőkanál gríz, evőkanál zsír vagy olaj, közepes paradicsom, közepes zöldpaprika sárga, csokor petrezselyem, közepes vöröshagyma,
|
|
|
|
|