Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 180 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felszeleteljük a pulykamellet,kikloppfoljuk , sózzuk. A mustárt a fűszerekkel összekeverjük és hozzáadjuk a joghurtot. Kikenünk egy tálat a joghurtos páccal és ráhelyezzük az első szelet húst, majd megkenjük a húsokat és egymásra rakjuk, lefedjük és kb. 2 órát a hűtőbe pihentetjük.Kevés olajon egy kicsit pirítva kisütjük.Bármilyen körettel és idénysalátával tálalhatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
kalóriaszegény
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fűszerekkel összekeverjük, joghurtos páccal, első szelet, hűtőbe pihentetjük, kicsit pirítva, idénysalátával, Felszeleteljük, kalóriaszegény, összekeverjük, kikloppfoljuk, pulykamellet, tálalhatjuk, fűszerekkel, pihentetjük, ráhelyezzük, bazsalikom, hozzáadjuk, pulykamell, pulykamell, megkenjük, joghurtos, Bármilyen, joghurtot, majoranna, őröltbors, olivaolaj, Kikenünk, körettel, Mustáros, lefedjük, egymásra, 800g pulykamell, pohár joghurt, mustár, bazsalikom, majoranna, gyömbér, őröltbors, szárnyasfűszerkeverék, 60ml olivaolaj,
|
|
|
|
|