Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felapritjuk a paprikát, petrezselymet és a gombát egészen apró kockákra. A kenyeret beáztatjuk tejbe. Amikor a kenyér már megpuhult összegyúrjuk a hozzávalókat. Érdemes egy kis zsírozót tenni belé, margarint, vagy tojást. Esetleg sertés zsírt, ha van. (tojás nem feltétlenül szükséges hozzá, ha korpás kenyeret használtunk)
A kész terméket forró olajban sütőben vagy letakarva serpenyőben megsütjük. Héjában sült burgonya illik hozzá
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ahol terem szegfűgomba, ott ezt imádja mindenki.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.03.28 05:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombát egészen, kenyeret beáztatjuk, kész terméket, petrezselyemzöld, petrezselymet, hozzávalókat, marhamájkrém, összegyúrjuk, feltétlenül, szegfűgomba, serpenyőben, gombafasirt, Felapritjuk, használtunk, beáztatjuk, margarint, szükséges, megsütjük, letakarva, szezámmag, megpuhult, burgonya, terméket, zsírozót, kenyeret, paprikát, kockákra, mindenki, kenyeret, marhamájkrém, gomba, paprika hegyes erős, száraz kenyér, petrezselyemzöld, szezámmag, pici jásztej hozzá,
|
|
|
|
|