Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 180 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összedolgozzuk,jól összegyúrjuk ,közép kemény tésztát kapjunk, cipót formázunk lisztezzük, és le takarjuk, 1órát hagyjuk kelni ,majd kelés után kinyújtjuk, olajjal megkenjük és majd meghajtogatjuk, ezt 2x még ismételjük meg de mindig meg kell kenni olajjal, és félórát pihenjen ,majd 2cm vastagra nyújtani, és kiszaggatni tojás sárgájával meg kenni és pirosra sütni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Érdemes elkészíteni ,finom és és vércukor csökkentő is,de kilehet próbálni kukorica lisztel és akkor a lisztérzékenyek is fogyaszthatják,jó étvágyat hozzá és kitartást
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
zsokazsoka
2014.10.09 11:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat összedolgozzuk, lisztérzékenyek, összedolgozzuk, fogyaszthatják, meghajtogatjuk, összegyúrjuk, tojássárgája, hozzávalókat, elkészíteni, kiszaggatni, olvasztott, lisztezzük, ismételjük, sárgájával, kinyújtjuk, felkeverve, kitartást, csökkentő, formázunk, megkenjük, kelesztve, takarjuk, vastagra, Csicsóka, vércukor, étvágyat, kukorica, hámozott áttört csicsóka, liszt, margarinde olvasztott, élesztő1dl tejben kelesztve, tojásjól felkeverve, tojássárgája kenéshez, evőkanál tejföl, deci olaj,
|
|
|
|
|