Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A vajat felolvasztjuk, a lisztet hozzáadjuk és csomómentesre kavarjuk.
A tejjel felöntjük és lassú tűzön főzzük amíg forró lesz, majd a reszelt sajtokat is beledolgozzuk. Fűszerezzük és belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd addig főzzük, amíg besűrűsödik, levesszük a tűzről és a tejfölt is belekeverjük.
A tésztához kavarjuk és kínálhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet,hogy a tej és a tejföl soknak tűnik, de nem kell félni mert a tészta felveszi...
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gurmika
2017.03.15 12:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vajat felolvasztjuk, lisztet hozzáadjuk, tejjel felöntjük, reszelt sajtokat, zúzott fokhagymát, tésztához kavarjuk, tejföl soknak, tészta felveszi, beledolgozzuk, felolvasztjuk, csomómentesre, belekeverjük, belekeverjük, SAJTSZÓSZOS, besűrűsödik, kínálhatjuk, Fűszerezzük, hozzáadjuk, fokhagymát, levesszük, tésztához, megfőzzük, leszűrjük, felöntjük, trappista, kavarjuk, evőkanál, evőkanál, felveszi, sajtokat, parmezán, kavarjuk, lisztet, tejfölt, tészta penne, evőkanál, evőkanál liszt, sajt trappista parmezán, tejföl, bors,
|
|
|
|
|