Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megtisztítom, 1 cm vastag szeletekre vágom és 10 percig főzöm. Ha megfőtt, leszűröm és lecsepegtetem. A lilahagymát meghámozom és vékony szeletekre vágom. A fokhagymát megtisztítom, majd felaprítom. A lilahagymát 2 evőkanál olajon, üvegesre párolom, hozzáadom a fokhagymát és kevergetés közben, 1-2 percig párolom. A burgonyát beleforgatom, citromhéjjal, sóval, borssal és a maradék olajjal ízesítem, majd fedő alatt langyosra hűtöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindekinek.
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
nokedlee
2014.01.26 18:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
kicsilaca |
2014.01.31. 19:17 (#1) |
|
|
Ez az étel nagyon kiváló rántotthal mellé!! |
| |
|
|
|
burgonyát megtisztítom, lilahagymát meghámozom, fokhagymát megtisztítom, burgonyát beleforgatom, maradék olajjal, lecsepegtetem, Krumplisaláta, beleforgatom, megtisztítom, citromhéjjal, megtisztítom, lilahagymát, lilahagymát, kevergetés, felaprítom, fokhagymát, meghámozom, fokhagymát, szeletekre, szeletekre, lilahagyma, mindekinek, langyosra, hozzáadom, burgonyát, fokhagyma, burgonyát, olívaolaj, evőkanál, ízesítem, burgonya, burgonya, ecet, lilahagyma, olívaolaj, cukor, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|