Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A káposztát kevés sós vízben a babérlevéllel párold puhára.
(Ha túl sok leve marad, szűrd le.) A pörkölt levébe főzd bele az összetört fokhagymát és a csipetnyi köménymagot, add hozzá a tejfölt és még egyszer forrald össze. A pörköltet keverd a káposztához, és forrald még vagy 10 percig. (A babért dobd ki.)
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A gulyást paprika és paradicsomszeletekkel díszítve, forrón tálald
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztát kevés, babérlevéllel párold, pörkölt levébe, összetört fokhagymát, csipetnyi köménymagot, pörköltet keverd, babért dobd, gulyást paprika, savanyúkáposzta, Székelygulyás, babérlevéllel, sertéscombból, zöldpaprika, köménymagot, káposztához, babérlevél, paradicsom, fokhagymát, köménymag, csipetnyi, káposztát, összetört, pörköltet, étvágyat, díszítve, forrald, pörkölt, gulyást, forrald, paprika, készült, pörkölt, egyszer, tejfölt, savanyúkáposzta, tejföl, zöldpaprika, paradicsom, köménymag, babérlevél,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|