Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hús szeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam.
A főtt tojásokat ketté vágtam és kikapartam a tojás sárgákat.
A tojás sárgákat összekevertem az előzőleg tejben megáztatott kifacsart zsemlyével és a megfőzött zöldségekkel. Ízesítettem, sóval, borssal, kevés mustárral és hozzákevertem az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A hússzeletek végére tettem a fél tojást, a töltelékkel megtöltöttem, egy kicsit mellé is raktam és ráhajtottam a másik felét.
Bepaníroztam, és olajban lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem. Burgonyával tálaltam.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hozzávalók lista alján, a 2 tojás, liszt, zsemlyemorzsa a panírozáshoz kell.
|
|
|
|
0 komment
|
24 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.16 07:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt tojásokat, tojás sárgákat, előzőleg tejben, megfőzött zöldségekkel, apróra vágott, hússzeletek végére, töltelékkel megtöltöttem, kicsit mellé, másik felét, hozzávalók lista, panírozáshoz kell, összekevertem, zsemlyemorzsa, hozzákevertem, zsemlyemorzsa, zöldségekkel, panírozáshoz, kiklopfoltam, megtöltöttem, petrezselyem, Bepaníroztam, Ízesítettem, megáztatott, töltelékkel, hússzeletek, Burgonyával, ráhajtottam, kikapartam, kisütöttem, zsemlyével, zöldséggel, hozzávalók, szeleteket, borsoztam, tojásokat, mustárral, kifacsart, szelet tarja, főtt tojás, zsemlye, kevés, bors, petrezselyem zöldje, mustár, mexikói vegyes zöldség, kevés liszt, tojás, zsemlyemorzsa,
|
|
|
|
|