Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertésmájat ledaráljuk (lehet nyersen is, de lehet egy pillanatra abáló lébe mártva is darálni. Így nem lesz annyira véres). Hozzáadjuk a főtt rizst és a bekevert kolbászhúst, enyhén sózzuk és erősebben borsozzuk, majd a fátyolhájba (sertésháló) hajtogatjuk.
Nagyobb pogácsákat formázunk belőle, majd kevés zsírt alá téve sütőben kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizs nélkül üvegekbe tehetjük,kidunsztoljuk, sokáig eltarthatjuk .Kenyérre kenve ,nagyon finom(Kenő májas)
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.12 09:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
átlagosnál borsosabbra, sertésmájat ledaráljuk, pillanatra abáló, főtt rizst, bekevert kolbászhúst, kidunsztoljuk, eltarthatjuk, borsosabbra, sertésmájat, kolbászhúst, hajtogatjuk, fátyolhájba, sertésháló, átlagosnál, sertésháló, pogácsákat, ledaráljuk, Hozzáadjuk, pillanatra, kolbászhús, fátyolháj, sertésmáj, erősebben, majoranna, borsozzuk, készítjük, csipetnyi, formázunk, Kenyérre, bekevert, kisütjük, sertésmáj, marék főtt rizs, marék bekevert kolbászhús, csipetnyi majoranna, fátyolháj sertésháló,
|
|
|
|
|