Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen
bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára
fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal, addig
pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről
levéve a tejföllel és a többi fűszerrel símára keverjük és
a húsra öntjük. Sütőben, kb. 30 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
norbinet
2012.01.27 10:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
maradék margarinon, többi fűszerrel, húsra öntjük, csirkemellet, bevagdossuk, Bazsalikom, margarinon, Csirkemell, csirkemell, borsozzuk, fűszerrel, fektetjük, rostjaira, tejföllel, kakukkfű, keverjük, pároljuk, tűzálló, borssal, legesen, maradék, paprika, aljára, kikent, sovány, gombát, sütjük, Gombás, Nagyon, csirkemell, gomba, Delma light, sovány tejföl, bors, paprika, kakukkfű, Bazsalikom,
|
|
|
|
|