Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kicsontozott csirkemelleket szeletekre vágjuk, egyenként vastagon bekenjünk mustárral, egy tálban egymásra helyezzük, majd betesszük egy éjszakára a hűtőbe. Másnap a húst egy serpenyőben, margarinnal megpirítjuk, de nem sokáig, épp csak addig, míg a színe megváltozik. Ezután a húsokat, egy margarinnal kikent tepsibe tesszük. A serpenyőbe, amiben a húsokat sütöttük, beleteszünk 1 db felvágott hagymát, kicsit megpirítjuk, ezután teszünk bele borsót, felkockázott sárgarépát és felszeletelt gombát. Felöntjük 1 dl vízzel, majd adunk hozzá 1-2 evőkanál ételízesítőt. Fedővel lefedjük és kb. 10 percig pároljuk. Ezután hagyjuk kihűlni, majd rátesszük a tepsiben lévő húsra. Teszünk rá a kukoricát, úgy, hogy a húst szépen ellepje, majd egy kis tejfölt teszünk a tetejére. Alufóliával letakarjuk és forró sütőbe rakjuk. 1 óra múlva kész, ha a hús omlósra sül.
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2013.12.01 16:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kicsontozott csirkemelleket, tálban egymásra, színe megváltozik, margarinnal kikent, húsokat sütöttük, tepsiben lévő, húst szépen, csemegekukorica, csirkemelleket, felszeletelt, ételízesítőt, felkockázott, kicsontozott, megváltozik, serpenyőben, megpirítjuk, megpirítjuk, margarinnal, margarinnal, Alufóliával, beleteszünk, szeletekre, sárgarépát, csirkemell, letakarjuk, serpenyőbe, csirkemell, bekenjünk, mustárral, felvágott, betesszük, Felöntjük, helyezzük, csipet, tejföl, csipet bors, sárgarépa, hagyma, csirkemell, gomba, zöldborsó, csemegekukorica konzerves,
|
|
|
|
|