Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.A tejet picit meglangyosítjuk, feloldjuk benne a vajat, majd kekszes porcukorral összegyúrjuk. Ha szükséges akkor még tejet adok hozzá, míg linzertészta-szerű nem lesz. 20×40 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, és abba nyújtjuk bele. Mondjuk egy pohár segítségével, mivel a nyújtófa túl széles hozzá.
2.Először a habtejszínt verjük fel. Ezután a túróval és a citromhéjjal összekeverjük. Ezt a kekszes rétegre simítjuk.
3.Elkészítjük az Aranka krémport (felverjük :-). Majd ezt a túrós rétegre simítjuk.
4.Felverjük a habot, és a vaníliás rétegre simítjuk.
A tetejére mehet díszítő cukorka, de kicsit kesernyésebb kakaópor, vagy reszelt étcsoki is nagyon jól áll ennek a sütinek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.13 16:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejet picit, pohár segítségével, habtejszínt verjük, citromhéjjal összekeverjük, kekszes rétegre, túrós rétegre, vaníliás rétegre, tetejére mehet, meglangyosítjuk, összekeverjük, citromhéjjal, segítségével, sütőpapírral, kesernyésebb, összegyúrjuk, linzertészta, Elkészítjük, habtejszínt, porcukorral, habtejszín, habtejszín, háztartási, feloldjuk, felverjük, citromhéj, Felverjük, szükséges, simítjuk, nyújtjuk, étvágyat, porcukor, vaniliás, porcukor, simítjuk, réteg, darált háztartási kesz, evőkanál holland kakópor, Rama, porcukor, tej, réteg, túró, habtejszín, ízlés szerint citromhéj, porcukor, réteg, csomag Aranka krémpor, tej, vaniliás cukor, réteg, habtejszín, porcukor,
|
|
|
|
|