Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát kockákra vágom, megdinsztelem. Felszeletelem a pulykamellet, megforgatom lisztben, gyorsan megsütöm. A megdinsztelt hagymára rárakom, felforralom, és megfőzöm. Mikor megfőtt 1 dl tejet, egy nagy dobozos tejfölt, két evőkanál liszttel összerázom, és ráöntöm a kész pörköltre. Köretként tésztát főzök ki.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mindegy milyen olajat használsz de a legjobb hozzá a Vénusz olaj.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
marcsi12
2013.03.11 18:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát kockákra, megdinsztelt hagymára, nagy dobozos, kész pörköltre, legjobb hozzá, pulykamellfilé, Felszeletelem, megdinsztelem, pulykamellet, pirospaprika, megdinsztelt, megforgatom, felforralom, összerázom, használsz, pörköltre, Köretként, lisztben, Tejfölös, hagymára, megfőzöm, megsütöm, liszttel, kockákra, evőkanál, tejfölt, Mindegy, legjobb, tésztát, ráöntöm, dobozos, pulykamellfilé, kisebb hagyma, olaj, kanál pirospaprika, nagy doboz tejföl,
|
|
|
|
|