Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst ledaráljuk,elkeverjük a tojásfehérjével és a paradicsompürével.Állandó keverés közben felöntjük 2 liter hideg vízzel,és hozzáadjuk a marhacsontot,a megtisztított ,feldarabolt zöldségeket,valamint a többi hozzávalót.Kb.4 órán át lassú forrásban tartjuk,majd átszűrjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Másnaposság ellen hatásos,vagy ha meg vagyunk fázva.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
morzsakutyus
2011.12.23 22:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst ledaráljuk, tojásfehérjével, paradicsompüré, megtisztított, vegyeszöldség, tojásfehérje, marhacsontot, feldarabolt, zöldpaprika, zöldségeket, vöröshagyma, Másnaposság, elkeverjük, hozzáadjuk, ledaráljuk, hozzávalót, marhacsont, átszűrjük, felöntjük, forrásban, fokhagyma, Erőleves, valamint, marhahús, vagyunk, hatásos, tartjuk, sovány marhahús, tojásfehérje, paradicsompüré, marhacsont, vegyeszöldség, gomba, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, zöldpaprika, néhány szem bors,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
|
|
|
|
|