Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztához a tojássárgákat habosra keverjük a vízzel és a cukorral,majd elvegyítjük a sütőporos liszttel és étkezési keményítővel. Végül lazán belekeverjük a felvert tojáshabot.A piskótát sütőpapírral bélelt formában sütjük ki.
A krémhez a mascarponét kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejszínhabot, az összetört babapiskótát és ízlés szerinti gyümölcsöt. A kihűlt piskótát félbevágjuk, megtöltjük a krém felével, ráhelyezzük a másik lapot és kívülről is bekenjük a krémmel.A tetejét tejszínhab rózsákkal és gyümölcsdarabokkal díszítjük(kivi, szőlő )
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A friss gyümölcs helyett használhatunk valamilyen kompótot. A levét jól csepegtessük le .
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.30 22:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojássárgákat habosra, sütőporos liszttel, felvert tojáshabot, piskótát sütőpapírral, mascarponét kikeverjük, összetört babapiskótát, kihűlt piskótát, krém felével, másik lapot, tetejét tejszínhab, friss gyümölcs, mascarponesajt, használhatunk, tojássárgákat, tejszínhabot, belekeverjük, keményítővel, sütőpapírral, babapiskótát, csepegtessük, félbevágjuk, mascarponét, babapiskóta, sajtkrémhez, ráhelyezzük, díszítéshez, elvegyítjük, tojáshabot, hozzáadjuk, Sajtkrémes, tejszínhab, valamilyen, kikeverjük, gyümölcsös, megtöltjük, tejszínhab, gyümölcsöt, tésztához, tojás evőkanál forróvíz, liszt, étkezési keményítő, porcukor, csomag vaníliás cukor, csomag sütőpor, sajtkrémhez, gyümölcs, tejszín, babapiskóta, porcukor, mascarponesajt, díszítéshez, tejszínhab, gyümölcs,
|
|
|
|
|