Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az uborkát meghámozom, hosszában négybe vágom, majd egy centis darabokra szelem. A zöldpaprikát hosszában félbevágom, kicsumázom, és fél centis csíkokra aprítom. A paradicsomot nyolc részre vágom. A megtisztított, félbevágott hagymát nagyon vékony csíkokra szeletelem. Az így előkészített zöldségeket összekeverem, megsózom, és az ecetes olajban megforgatom. 1-2 óráig pihentetem, hogy az ízek összeérjenek, majd tálalás előtt megszórom frissen aprított petrezselyemmel, a juhsajtot pedig a tetejére morzsolom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Önmagában is kitűnő étel.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2014.02.04 10:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
uborkát meghámozom, centis darabokra, zöldpaprikát hosszában, paradicsomot nyolc, ecetes olajban, ízek összeérjenek, juhsajtot pedig, tetejére morzsolom, petrezselyemmel, megtisztított, zöldpaprikát, paradicsomot, előkészített, összekeverem, összeérjenek, megforgatom, zöldségeket, félbevágott, zöldpaprika, félbevágom, pihentetem, lilahagyma, szeletelem, meghámozom, kicsumázom, paradicsom, darabokra, morzsolom, hosszában, uborkával, hosszában, juhsajtot, megszórom, Önmagában, lilahagyma, juhsajt, zöldpaprika, paradicsom, uborka, étolaj,
|
|
|
|
|