Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatva fehéredésig sütjük a húscsíkokat. Ami elkészült, azt kiszedjük, melegen tartjuk. Az utolsó adag elkészültekor a félretett húscsíkokat visszatesszük a wokba, majd fedővel letakarva lassú tűzön majdnem puhára pároljuk, ha szükséges, kevés vizet öntünk alá.
A zöldségféléket, ízesítőket hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, és teljesen puhára pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor díszítsük koktélparadicsommal, köretként párolt rizs, tócsni, burgonyakrokett, pirított tofu adható.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
utolsó adag, félretett húscsíkokat, koktélparadicsom, burgonyakrokett, felforrósítjuk, felforrósítjuk, zöldségféléket, visszatesszük, elkészültekor, újhagymaszár, húscsíkokat, beletesszük, húscsíkokat, fehéredésig, fűszervajat, sertéscomb, zöldfűszer, átforgatva, cukorborsó, hozzáadjuk, ízesítőket, Tálaláskor, adagokban, kiszedjük, elkészült, letakarva, félretett, rozmaring, zsenge cukorborsó, spárgafej, piros sárga koktélparadicsom, fűszervaj, színes bors frissen törve, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|