Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.Az összes gyümölcsöt a levével együtt beleöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a forrástól számítva kb. 5 percig főzzük.
2.Addig a pudingport kikeverjük egy kevés tejjel és a vaníliás cukorral, majd a levesbe öntjük.
3.Tejjel hígítjuk, ha szükséges és a legvégén beletesszük a csipetnyi őrölt szerecsendiót.
4.Behűtve tejszínhabbal, vagy vaníliafagylalttal az igazi.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki pikánsan szereti, az egy kis vörösbort is önthet hozzá.
A barackot kisebb kockákra is vághatjuk igény szerint
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.31 13:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
összes gyümölcsöt, levével együtt, forrástól számítva, pudingport kikeverjük, kevés tejjel, vaníliás cukorral, levesbe öntjük, legvégén beletesszük, csipetnyi őrölt, barackot kisebb, ananászkonzerv, szerecsendiót, gyümölcsleves, tejszínhabbal, szerecsendió, barackbefőtt, citromlevet, beletesszük, meggybefőtt, kikeverjük, pudingport, gyümölcsöt, beleöntjük, szegfűszeg, hozzáadjuk, fűszereket, csipetnyi, vághatjuk, szükséges, vörösbort, pudingpor, forrástól, szükséges, barackot, kockákra, Pudingos, ízlés szerint szerecsendió, ízlés szerint citromlé, üveg barackbefőtt, üveg magozott meggybefőtt, vaníliás cukor, vaníliás pudingpor,
|
|
|
|
|