Fogás: főétel, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A libacombokat az egyik kanál zsíron egy serpenyőben mindkét oldalán megpirítom, hogy a zsírja kicsit kisüljön.
A combokat sózom és borsozom, majd a szétzúzott fokhagymával bedörzsölöm.
A sütőedénybe öntök egy kis libazsírt, amit az előzőekben kisütöttem. Ráhelyezem a libacombokat és ráteszem a karikára vágott vöröshagymát, megszórom őrölt babérlevéllel, majd meglocsolom a tejföl kétharmadával.
Egy kevés vizet öntök alá és 170 C fokos sütőben 55-60 percig lefedve sütöm. Közben párszor a pecsenyelével meglocsolom. Amikor elkészült, meglocsolom a citrom levével és a fedőt eltávolítva pirosra pirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Petrezselymes krumplival tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.11 21:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egyik kanál, serpenyőben mindkét, zsírja kicsit, combokat sózom, szétzúzott fokhagymával, sütőedénybe öntök, előzőekben kisütöttem, karikára vágott, tejföl kétharmadával, kevés vizet, pecsenyelével meglocsolom, citrom levével, fedőt eltávolítva, fokhagymagerezd, pecsenyelével, babérlevéllel, petrezselymes, kétharmadával, Petrezselymes, fokhagymával, libacombokat, libacombokat, vöröshagymát, bedörzsölöm, sütőedénybe, meglocsolom, eltávolítva, vöröshagyma, serpenyőben, meglocsolom, meglocsolom, szétzúzott, babérlevél, krumplival, Ráhelyezem, előzőekben, megpirítom, kisütöttem, elkészült, libacomb, tejföl, fokhagymagerezd, citrom, evőkanál libazsír, ízlés szerint, bors ízlés szerint, kiskanál őrölt babérlevél, vöröshagyma,
|
|
|
|
|