Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát sós vízben majdnem puhára főzöm , majd leszűröm és kevés olajjal összekeverem.
Egy tálban összekeverem a sonkát, gombát, sajtot, tojást, fűszereket és a tésztát ezzel fogom megtölteni.
Egy másik tálban pedig a paradicsomlét, s az apróra felvágott bazsalikomot keverem ki.
A töltött kagylókat egy kivajazott tepsibe egymás mellé rakom , nyakon öntöm a paradicsomos szósszal és a sütőben megsütöm kb:180 fokon 20-25 perc alatt.
Tálaláskor reszelt parmezánnal megszórom
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy hosszú nap után egy hamar elkészíthető étel kell vacsira, ez olyan.
S még kiadós és finom is.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.31 23:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálban összekeverem, tésztát ezzel, másik tálban, apróra felvágott, töltött kagylókat, kivajazott tepsibe, paradicsomos szósszal, sütőben megsütöm, hamar elkészíthető, bazsalikomlevél, paradicsomlét, paradicsomlé, parmezánsajt, összekeverem, paradicsomos, bazsalikomot, elkészíthető, összekeverem, kagylótészta, parmezánnal, Tálaláskor, megtölteni, fűszereket, kivajazott, kagylókat, felvágott, megszórom, megsütöm, szósszal, étvágyat, leszűröm, aprított, vacsira, olajjal, tepsibe, kagylótészta, sonka, konzerv gomba, sajt, csésze paradicsomlé, aprított bazsalikomlevél, tojás, bors, reszelt parmezánsajt,
|
|
|
|
|